Cristiano Ronaldol on põhjust rõõmustamiseks.Foto: Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
17. juuni 2020, 19:36

AMETLIK: selgus, millal ja kuidas mängitakse lõpuni Meistrite liiga hooaeg

Tänavused Meistrite liiga ja Euroopa liiga hooajad mängitakse lõpuni augustikuus. 

Meistrite liiga jätkub Lissabonis, kus esmalt peavad kaheksandikfinaalide korduskohtumised need meeskonnad, kes seda enne pausile minekut teha ei jõudnud. Seejärel minnakse edasi veerandfinaalide, poolfinaalide ja finaaliga, seejuures edasipääseja otsustatakse tavapärase kahe mängu asemel ühe matšiga.  

7.-8. august - kaheksandikfinaalide korduskohtumised

12. - 15. august - veerandfinaalid

18. - 19. august - poolfinaalid

23. august - finaal

Kaheksandikfinaalidest on edasipääseja selgitamata veel neljal paaril. Lyon oli avamatšis alistanud koduväljakul Torino Juventuse tulemusega 1 : 0, Manchester City võõrsil Madridi Reali resultaadiga 2:1, Londoni Chelseale külla sõitnud Müncheni Bayern oli Inglise klubist parem skooriga 3:0 ning Napoli tegi Barcelonaga kodustaadionil 1:1 viigi.

Euroopa liiga mängitakse lõpuni Saksamaal, kui finaal toimub Kölnis ja veerandfinaalid Duisurgis, Düsseldorfis, Gelsenkirchenis ja samuti Kölnis, siis kaheksandikfinaalide toimumispaigad pole veel selgeks tehtud.

5. - 6. august - kaheksandikfinaalid

10. - 11. august - veerandfinaalid

16. - 17. august - poolfinaalid

21. august - finaal

Järgmise Meistrite liiga hooaja algus lükkub pisut edasi, eelringidega toimuvad 8. augustil, põhiturniir hakkab alagruppidega pihta 20. oktoobrist. Finaal toimub järgmise aasta 29. mail Türgi linnas Istanbulis Atatürki olümpiastaadionil, kus see oleks pidanud toimuma tänavu.