Atletico mängijad väravat tähistamas.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
21. juuni 2020, 10:53

VIDEO | Atletico sai tabeli keskmiku vastu lõpuminutitega raske võidu

Hispaania jalgpalli meistriliigas sai eile raske võidu Madrid Atletico, kes suutis koduväljakul Real Valladolidi vastu väravaluku lahti muukida viimastel minutitel.

Mõlemal meeskonnal oli mitu šanssi, et kohtumist juhtima asuda, kuid mõnel korral jäi täpsusest napilt vajaka, teistel kordadel olid väravavahid hiilgaval tasemel.

81. minutil suutis palli napilt üle väravajoone saata Vitolo, kes küündis nurgalöögi järel jätkuolukorras peaga pallini. Vastasmeeskonna kaitsja suutis selle küll peagi klaarida, kuid videoabikohtunik (VAR) tuvastas, et nahkkera oli tolleks hetkeks juba väravas. Tulemusega 1:0 kohtumine ka lõppes.

Atletico tõusis kolmandaks, möödudes Sevillast, kes päev varem FC Barcelonaga väravateta viigi oli teinud. Kummalgi meeskonnal on koos 52 silma, ent pealinnaklubile annab eelise parem väravate vahe.

Juhib Barcelona, kes on kogunud 65 silma, ent Kataloonia klubiga võib sama silmade arvu peale jõuda Madridi Real, kes madistab täna õhtul kell 23 võõrsil Real Sociedadiga. Pärast tänast jääb Hispaania meistriliigat mängida veel kaheksa vooru.

Standings provided by SofaScore LiveScore