Sadio Mane.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
21. juuni 2020, 13:08

Liverpool kardab oma ründestaarist ilma jääda

Liverpooli esiründaja, tänavu 18 väravat löönud Sadio Mane pole endiselt uuele lepingule alla kirjutanud ning klubi kardab seetõttu, et senegallane võib nende juurest lahkuda.

28aastast Mane'd noolivad nii Madridi Real kui ka Pariisi Saint-Germain. Ründajale, kellele Liverpool on üle 165 miljoni eurose hinnasildi külge kleepinud, pakuti The Suni andmetel uut lepingut juba üheksa kuud tagasi. Tõik, et mees klubiga kokkuleppele pole jõudnud, teeb murelikuks meeskonna juhendaja Jürgen Klopi. 

Kuigi senegallase leping kehtib 2023. aasta suveni, tahab peatreener kinnitust, et ründaja on valmis end klubiga siduma pikemaks perioodiks.

Liverpool on samal hetkel kokkuleppele jõudmas oma keskkaitsja Virgil van Dijkiga, kellele tooks uus, 2025. aastani kehtiv kontraht sisse üle 243 000 euro nädalas.

Mane tahtvat vähemalt sama suurt palka, kuid on avatud ka teiste klubide pakkumistele. Ühe võimalusena on pakutud välja, et PSG saadab Liverpooli oma ründetähe Kylian Mbappe ning saab selle eest vastu Mane ja veel lisaks 221 miljonit eurot.
 

Sakslasest peatreener kavatseb aga senegallasest igal juhul kinni hoida ning samal ajal soetada mitu uut mängumeest. Hetkel pole ta aga kindel, kas tal õnnestub Mane'd piisavalt veenda, et ta tiimi jääks.

Liverpoolil on vaja viimasest üheksast kohtumisest kahte võitu, et kindlustada Inglismaa meistritiitel, mis viimati võideti 30 aastat tagasi. Täna kell 21 madistatakse linnaderbis Evertoniga.

Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore