Arthur.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
24. juuni 2020, 12:45

Juventus kavatseb hiigelsumma eest soetada Barcelona noore staari

Itaalia jalgpalliklubi Torino Juventus on lähedal Barcelona poolkaitsja Arthuri ostmisele.

Valitsev Itaalia meister on Sky Sportsi andmetel juba nõustunud rahasummaga, mida Kataloonia hiid brasiillase eest nõuab. Nende arvates on 23aastane Arthur väärt tervelt 80 miljonit eurot. Juventusel on nüüd vaja mängijat veenda, et too nendega liituks. 

Väidetavalt ollakse poolkaitsjale valmis maksma 5 miljoni euro suurust aastapalka. Arthur tegi kaasa ka eilses Barcelona võidumängus Bilbao Athleticu vastu, alustades algkoosseisus ja saades kirja 56 minutit. Kui mängija ise loodab, et tal õnnestub Hispaania meistritiimi jääda, siis klubi kavatseb temast lahti saada, et suvel uusi mängijaid osta. Loodetakse, et tehing saab tehtud enne 30. juunit. 

Barcelona peab samal ajal läbirääkimisi Juventuse poolkaitsja Miralem Pjaniciga, kuid hetkel tundub neile, et itaallased küsivad oma mängumehe eest liiga kõrget hinda - 70 miljonit eurot.

Barcelona on lisaks Arthurile müüki pannud Ousmane Dembele, Philippe Coutinho (hetkel Müncheni Bayernis laenul), eile liigamängus võiduvärava löönud Ivan Rakitici, Samuel Umtiti ja Nelson Semedo.