Kalle Rovanperä stiilinäide Liepaja rallil.Foto: Red Bull Content Pool
WRC
24. juuni 2020, 16:27

WRC loodab koroonaviiruse teise laine hirmus MM-sarjaga jätkata augustis

Tõenäosus, et Läti omale tänavu WRC etapi saab, on suur, sest Liepaja ralli toimub juba augustis ning MM-sarjaga loodetakse võimalikult varakult jätkata.

Kardetakse, et koroonaviiruse teine laine võib kohale jõuda sügisel, seetõttu tahetakse vähemalt ühe etapi enne ära korraldada. Kui esialgu paistis, et Liepaja rallit sarja lisamiseks ei kaaluta, siis tõik, et see toimub 14.-16. augustini, muudab selle palju tõenäolisemaks. 

Viimane MM-ralli toimus märtsis Mehhikos ning ralliajakirjaniku David Evansi üleeile avaldatud nägemuse põhjal saaks sari jätku alles 4. - 6. septembrini toimuva Eesti ralliga.

"See võib tähendada, et WRC-etapini on veel rohkem kui kaks kuud. Kui Liepajasse lähme, saame vähemalt midagi. Saame näha rallit. Murekohaks on see, et kui kõik etapid aasta lõppu paigutada, oleks koroonaviiruse teise laine tulemise korral hooaeg läbi. Parem alustada varem ning teha midagi nii kiiresti kui saame. Läti on selleks hea lahendus," vahendas anonüümseks soovida jäänud allika sõnu portaal DirtFish.