Mirko Antonucci ja Ginevra Lambruschi lembehetk.Foto: Instagram/ginevralambruschi
Kõmu
24. juuni 2020, 21:43

Miilustamispiltidega eputav jalgpallur kihutati klubist minema

Aasta alguses AS Romast laenulepingu alusel Portugali kõrgliigasse siirdunud Itaalia jalgpallur Mirko Antonucci peab sammud tagasi kodumaale seadma. Põhjuseks asjolu, et noormees postitab sotsiaalmeediasse liiga palju fotosid, kus oma seksikiisust kallimaga erinevates poosides miilustab.

Vitoria Setubali klubi asjapulkade mõõt sai lõplikult täis, kui 21aastane ääreründaja postitas Tik Toki keskkonda video, kus laulis ja tantsis ja tundis muidu elust mõnu. Paraku oli video üles võetud vaid paar tundi enne Vitoria kohtumist Boavistaga - ning et tolle mängu itaallase nüüdseks juba endine koduklubi kaotas, otsustati pallur tagasi Roomasse saata.

 
 
 
View this post on Instagram

I love you more everyday 🌹 @mirko_antonucci

A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

"Mirko Antonucci laenuleping on lõpetatud. /..../ Vitoria mängija peab 24 tundi päevas arvestama sellega, et ta esindab seda vappi, selle klubi ajalugu ja fänne," seisab Vitoria ametlikus avalduses. "Olukord on väga lihtne: klubi, treenerid ja tehniline personal mõistsid, et selle mängija käitumine pole olnud selline, nagu me Vitoria mängijalt ootame ega selline, mida fännid vääriksid, nii väljakul kui väljaspool seda."

Mirko Antonuccil on Instagramis üle poole miljoni jälgija, ning üksjagu imetlejaid on ka tema kaunil kaasal Ginevra Lambruschil, kes elatavatki end Instagramis moealase suunamudijana.

 
 
 
View this post on Instagram

Mi amor ❤️ Ti amo... @mirko_antonucci #praiadegalapos #meandyou

A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on