Foto: CD Projekt RED
Esport
26. juuni 2020, 12:36

„Cyberpunk 2077“ – verivärske treiler, ajudes sobramine, leping Netflixiga ja muud

CD Projekt RED avalikustas hiljuti enda järgmise suurteose kohta hulgaliselt uut infot. Nimelt jõudis internetti tervelt kaks uhiuut „Cyberpunk 2077“ treilerit, lisaks jagati kamaluga ka muid uudiseid.

Esimene reklaamklipp kannab pealkirja „The Gig“, mis tutvustab natukene mängu algust, uut regiooni ja karaktereid. Treileri lõpus saame taaskord silmata mängus ühte olulist tegelast kehastavat Keanu Reevesi, kes võtab eelnevalt nähtu vägagi napisõnaliselt kokku.


Teises videoklipis tutvustatakse lähemalt mängumehaanikat „braindance“. See lubab mängijal teiste tegelaste mälestustesse tungida, et seal minevikus toimunud sündmustele pilk peale heita või informatsiooni otsida.


Tagatipuks teatati, et tegemisel on animatsiooniseriaal „Cyberpunk: Edgerunners“, mis toimub samas universumis, kus mängki. Sari peaks Netflixi jõudma millalgi 2022. aastal ning selle loojaks legendaarne animestuudio Trigger. 


„Cyberpunk 2077“ lükkus hiljuti edasi. See ilmub käesoleva aasta 19. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One'i peale, samuti saab seda mängida uue generatsiooni konsoolidel.