Goran Ivanisevic (vasakul) ja Novak Djokovic.Foto: HANNAH MCKAY
Tennis
26. juuni 2020, 14:32

Kaks negatiivset proovi andnud Horvaatia tenniselegend nakatus ikkagi koroonaviirusesse

Horvaatia lähimineviku tennisestaar Goran Ivanisevic on järjekordne Novak Djokovici korraldatud Aadria tennisetuuri kooronaohver. Seejuures oli Ivanisevic kümne päeva jooksul andnud kaks negatiivset proovi, kuid kolmas testimine näitas, et sümptomite puudumisest hoolimata on tal ikkagi viirus küljes.

Juba varem oli selgunud, et koroonaviirusesse on nakatunud ka Novak Djokovic ise koos abikaasaga, samuti Viktor Troicki ja tema abikaasa ning Borna Coric ja Grigor Dimitrov. Positiivseid teste on tulnud teisteltki tuuriga seotud inimestelt, nakatus näiteks ka Serbia korvpalliäss Nikola Jokic, kes oli turniiri väisanud.

Djokovici treener ja Aadria tuuri võistluste direktor Goran Ivanisevic ei kiirusta siiski maailma esireketit hukka mõistma.

"Nüüd on muidugi kõik targad ja ründavad Novakit," kurjustas Ivanisevic New York Postile antud usutluses. "Kuid ta proovis korraldada suurt asja, inimlikku asja. Me olime kolm kuud luku ja riivi taga. Ja ta korraldas selle tuuri."

Kuid mida arvata sotsiaalmeediasse postitatud videotest, kus näha ülemeelikuid tennisiste ööklubis pidutsemas?

"Okei, vahest seda pole pidanud tegema," nõustus Ivanisevic, kuid lisaks, et lõpuks on kõik täiskasvanud inimesed ja vastutavad ise oma tegude eest. "Kedagi ei sunnitud ööklubisse minema ning kedagi ei sunnitud seal tantsima ega öeldud, et mine lavale, võta särk seljast ära ja tantsi. Pealegi pole üldse kindel, kas keegi just seal peol viiruse külge sai."