Toni Kroos.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
27. juuni 2020, 11:19

Reali jalgpallistaari meenutus: jõin kaotatud Meistrite liiga finaali järel nii palju alkoholi, et kutsusin endale kiirabi

Madridi Reali jalgpalliklubi sakslasest poolkaitsja Toni Kroos tunnistas, et jõi pärast 2012. aasta Meistrite liiga finaali kaotust nii palju alkoholi, et kutsus endale kiirabi.

Kroos mängis toona Müncheni Bayernis, kes kaotas kodustaadionil toimunud karikamatši penaltiseerias Londoni Chelseale. "Jõime pärast seda pettumusest. Olime väga lähedal kiirabi kutsumisele," sõnas jalgpalluri vend Felix Kroos taskuhäälingus Einfach mal Luppen.

Toni märkis, et kiirabi siiski tuli. "Joomine polnud hea, aga vähemalt oli sel põhjus. Mäletan, et mu abikaasa ütles: "Me ei saa arsti kutsuda. Kujuta ette, kui tuleks välja, et sa kutsusid endale kiirabi, sest olid liiga palju alkoholi joonud."," meenutas Kroos, kes oli siis 22aastane.

Ta lisas: "Muud võimalust kaotusvalu leevendamiseks polnud. Lõpuks pidin endale siiski kiirabi kutsuma, sest mõtlesin, et ei saa lubada, et asjad lähevad halvemaks."

Kuivõrd Kroosil oli järgmisel päeval nii kehv olla, otsustas ta alkoholiga lõpparve teha. "See oli minu viga, et tundsin end järgmisel päeval kehvasti. Siis ütlesin, et alkoholi joomine ei tee midagi head. Ma ei suutnud tekiilapudelile otsagi vaadata ning otsustasin alkoholist täielikult loobuda. See ei olnud valus otsus, ma ei igatse seda."