Arsenali hooaeg pole olnud suurem asi, kuid vähemasti jõuti tänu Daniel Ceballose väravale karikavõistlustel poolfinaali.Foto: Andrew Boyers
Jalgpall
28. juuni 2020, 22:22

Favoriidid võtsid Inglismaa karikavõistluste veerandfinaalides jõuga oma

Inglismaa jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalides saatis edu eeldatavaid favoriite ning nii edenesid nelja parema sekka Manchester United, Londoni Arsenal, Londoni Chelsea ja Manchester City.

Kõige kurjemat vaeva pidi nägema United, kes alistas Premie League'is viimasel kohal vireleva Norwichi lisaajal 2:1. Unitedile tõi võidu Harry Maguire'i tabamus 118. minutil.

Lisaajale oli minemas ka Arsenali mäng Sheffield Unitediga, ent normaalaja esimesel üleminutil tegi skoori Arsenali poolkaitsja Daniel Ceballos ning tõi nii Kahurimeestele 2:1 võidu.

Chelsea sai tänu Ross Barkley 63. minuti väravale 1:0 jagu Leicesterist, Manchester City 2:0 võidumängus Newcastle'i üle tegid skoori Kevin De Bruyne (penaltist) ja Raheem Sterling.

Karikavõistluste poolfinaalid toimuvad 18. ja 19 juulil, finaal aga 1. augustil. Poolfinaalideks viis loos kokku Manchester Unitedi ja Chelsea ning Arsenali ja Manchester City.