Boris Becker.Foto: PETER KNEFFEL
Tennis
30. juuni 2020, 12:34

SÕNASÕDA TWITTERIS! Becker: Kyrgios on rott! Kyrgios: Becker on sõõrik!

Kired Novak Djokovici korraldatud Aadria "koroonaturniiri" ümber ei taha kuidagi vaibuda. Õnnetu ürituse järellainetuses jagasid üksteisele verbaalseid lõuahaake ka tennisemaailma "paha poiss" Nick Kyrgios ja legendistaatuses Boris Becker.

Meeste sõnasõda Twitteris sai alguse sellest, et Kyrgios tembeldas "isekaks" maailma seitsmenda reketi Alexander Zverevi käitumise. Nimelt oli Saksa kodakondne võtnud Djokovici turniirist osa ja kuigi temal koroonaviirust pole tuvastatud, pidanuks ta ikkagi (vähemalt Kyrgiose arvates) viibima karantiinis. Selle asemel nähti Zverevit aga Monte Carlos pidutsemas.

"Mulle ei meeldi rotid!" teatas Kyrgiose avalduse peale Becker. "See, kes võtab noomida kaasmängijat, pole minu sõber. Vaata ennast peeglist ja mõtle, kas sa ise oled meist parem!"

Kyrgios ei jäänud vastust võlgu. 

"Taeva pärast, Boris, mina ei võistle ega katsu kedagi bussi alla lükata. See on ülemaailmne pandeemia ja kui keegi on nii idiootne nagu Alex, siis ma ütlen selle välja. Lihtne!"

Nick Kyrgios. Foto: TRACEY NEARMY

"Jah, me peame kaitsma oma perekondi ja tähtsaid inimesi ja järgima juhtnööre, kuid mulle ikkagi ei meeldi rotid," ei jätnud Becker jonni.

"Sa oled veelgi suurem sõõrik, kui ma arvasin," põrutas Kyrgios vastu.

Tundus, et viimane märkus pani Beckerit rohkem elu üle järele mõtlema. Ta vastas Kyrgiosele, et too on tegelikult "lõbus sell", kuid ta tahaks näha, et austraallaseks saaks tõeline eeskuju kõigile maailma noortele.