Hüvasti, mannekeenfännid! Tere tulemast tagasi, päris fännid!Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
1. juuli 2020, 10:46

JUHHEI! Pealtvaatajad pääsevad viimaks Eesti tippjalgpalli vaatama

Alates tänasest pääsevad pealtvaatajad taas meeste jalgpalli Premium liiga, esiliiga ja esiliiga B ning naiste meistriliiga mängudele. 

Vastavalt Eestis kehtivatele reeglitele lubatakse staadionile maksimaalselt 1000 inimest, kelle hulka kuuluvad ka võistkonnad ja korraldusega seotud inimesed. See tähendab, et pealtvaatajaid mahub umbes 850–875.

„Meil on väga hea meel, et pealtvaatajad on tagasi staadionil,” lausus Eesti jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei pressiteate vahendusel. „Selleks, et saaksime koos jalgpalli nautida, tuletame meelde, et koroonaviiruse leviku tõttu palutakse kõigil avalike ürituste külastajatel paikneda hajutatult.”

Distantsi palutakse hoida nii staadionile sisenedes ja väljudes, toitlustusalal, tribüünil kui ka mujal. Soovitav on tribüünil koos istuda maksimaalselt kahekesi või pere ja lähemate sõpradega, kuid teiste pealtvaatajatega hoida kahemeetrist vahet.

Staadionil ei ole lubatud kasutada pasunaid. Kõik, kellel on haigusele viitavad sümptomid, peavad kodus püsima ja saavad jälgida mängu otseülekande vahendusel. Staadionil tuleb kõigil pealtvaatajatel järgida hügieeninõudeid ja korraldajate juhiseid.

Kel isu kohe härjal sarvist haarata, saab täna kell 19 minna Paide linnastaadionile kohaliku linnameeskonna ja Tartu Tammeka mängule või samal ajal Kuressaare linnastaadionile, kus kohtuvad FC Kuressaare ja Viljandi Tulevik. Vooru maiuspala on FCI Levadia ja Nõmme Kalju madin A. le Coq Arenal, mis algab täna kell 19.30.

Laupäeval toimub samal staadionil klubijalgpalli pidupäev, mille raames algab kell 13.15 naiste karikafinaal (FC Flora – Tallinna Kalev), kell 16.00 Tipneri karikafinaal (FC Flora – Narva Trans) ja kell 19.30 U19 eliitliiga finaal (Tartu Tammeka – Tallinna Legion).

Standings provided by SofaScore LiveScore