Milleks näkku lüüa?! Sellel pildil Messi ja Griezmann hoopis kallistavad.Foto: ALBERT GEA
Jalgpall
2. juuli 2020, 20:53

Maailmameister pööras ära! „Griezmann kardab pooleteisemeetrist pooleldi autisti?! Löögu teda näkku!"

Prantsusmaa jalgpallikoondise särgis 1998. aastal maalimameistriks ja kaks aastat hiljem ka Euroopa tšempioniks kroonitud Christophe Dugarry pritsis kaasamaalase Antoine Griezmanni suunas tuld ja tõrva, kuna too pole suutnud end FC Barcelonas kuidagi kehtestada. Ent Griezmanni sarjates sai oma osa ka Barca superstaar Lionel Messi, ning argentiinlase aadressil välja pursatud sõnad polnud just kõige ilusamad.

"Mida see Griezmann kardab," põrutas endine ründaja pärast Barcelona 2:2 viigimängu Madrdi Atleticoga. "Kas ta kardab last, kes on poolteist meetrit pikk [vihje Messi lühikesele kasvule - toim] ja pooleldi autistlik?"

"Tal pole vaja teha muud kui ühel hetkel lihtsalt mune näidata. Olen aasta otsa rääkinud, et tal on Messiga probleem. Ta peaks talle näkku virutama!

On tõsi, et Messi peaks talle rohkem söötma, kuid ausalt öeldes pole ma üllatunud, et ta seda ei tee. Griezmann kaotab kogu aeg palli, tal puudub enesekindlus. Ta peaks minema ja Messiga rääkima, et probleem ära lahendada."

Hiljem palus Dugarry oma mõtlematute sõnade eest vabandust, kuid mitte otseselt Messilt, vaid nendelt, keda tema keelekasutus solvas, sest tal "polnud kavas autismihäirega inimesi kuidagi häbimärgistada".