Cristiano Ronaldo.Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Jalgpall
5. juuli 2020, 09:04

VIDEO | Nutuse seeria ilusa tabamusega lõpetanud Ronaldo: sain enesekindluse tagasi

Jalgpallistaaril Cristiano Ronaldol kulus pea kaks aastat ning 43 katset, et lüüa lõpuks koduklubi Torino Juventuse eest karistuslöögist värav. Sellega sai portugallane hakkama 4 : 1 võidumängus Torino üle.

Väravani jõudis portugallane 61. minutil, tehes seisuks 3 : 1. Ühtlasi oli see Ronaldole hooaja 25. tabamuseks Itaalia jalgpalli meistriliigas - viimati sai sellega Juventuse mängija hakkama 1961. aastal. Ent eriti hea meel oli 35aastasel portugallasel just selle üle, et ta karistuslöögist sihile jõudis. 

"Vajasin väga seda karistuslöögist väravat, et natuke enesekindlust tagasi saada. Teadsime, et tuleb raske mäng, aga töötasime kõvasti, võitsime ning panime sellega Laziole pinge peale. Saavutasime oma eesmärgi täna. Pole tähtis, kes väravaid lööb, niikaua, kuni meeskond võidab. Oleme kõik heas vormis ning proovime ka Milani võita, tuleb raske matš," vahendas Ronaldo sõnu portaal Goal.com.

Ründaja tabamuse üle oli hea meel ka tiitlikaitsja peatreeneril Maurizio Sarril, kes tunnistas, et talle tuli üllatusena, kuivõrd tähtis see mängijale oli olnud. 

"Ma ei arvanud, et see oli [probleemiks], aga pärast matši tuli ta minu juurde ning ütles: "lõpuks,"" lausus Sarri.

Juventuse ridades püstitas uue meistriliiga rekordi 42aastane väravavaht Gianluigi Buffon, kes jooksis väljakule 648. korda. Seni oli ta rekordit jaganud kunagise AC Milani kaitsja Paolo Maldiniga (647 mängu).

Kaheksa vooru enne hooaja lõppu on tiitlikaitsjal koos 75 silma, edestades Rooma Laziot, kes eile Milanile 0 : 3 alla jäi, seitsme punktiga. Kolmas on mängu vähem pidanud Milano Inter, kel koos 64 silma.

Standings provided by SofaScore LiveScore