Foto: Kuvatõmmis
Esport
8. juuli 2020, 15:37

UUED TUULED? Tundub, et Ninja järgmised sammud on selgunud

Kui rääkida voogedastusplatvormidest, torkab esimesena pähe Twitch.tv, seejärel YouTube. Väga harva mainib keegi Microsoftile kuulunud Mixerit, mis võiks olla ka põhjuseks, miks see vaid paar nädalat tagasi ootamatult uksed kinni pani.

Mixer oli koduks paljudele tuntud nimedele, ent pjedestaali kõrgeimal astmel asetses Tyler „Ninja“ Blevins. Endise Twitchi suurima staari liikumine uuele platvormile tekitas mullu suuri laineid. Tema (ning hiljem ka Shroudi) eksklusiivlepingud jätsid mulje, justkui oleks Microsoft Amazonile kuuluvale platvormile sõja kuulutanud.

Sõda oli ühepoolne, ent nende endi õnneks väljusid nii Ninja kui Shroud sellest pigem võitjatena, kuna nende lepingud maksti kinni ning mehed kasseerisid sellega korralikud miljonid. Siiski tundub, et loorberitele magama ei jääda ning tehakse tööd tuleviku kindlustamise nimel.

Ninja puhul tundub, et mees on taas uue leivaisa leidnud. Selle asemel, et saba jalge vahel Twitchi juurde naasta, näikse Ninja hoopiski YouTube'iga katsetamast. Ühele huvilisele jäi silma, et mees tegi Google'i videoplatvormil test-striimi, mis (tõenäoliselt) kogemata avalik oli.


Artikli kirjutamise hetkel pole Ninja ise antud situatsiooni kommenteerinud. Tema abikaasa (kes on ühtlasi ka mehe mänedžer) on aga Twitteris öelnud, et see nädal saab olema lõbus. Tõenäoliselt ei pea uudiseid Ninja tuleviku kohta enam kaua ootama.