Ksenia Pesjakova.Foto: Instagram / ksenia_peso
Jalgpall
12. juuli 2020, 09:34

Vastastele keskmist sõrme näidanud kaunitar sai „tervituse“ eest võikaid ähvardusi

Mõne nädala eest pakkus palju kõneainet Venemaa jalgpalli kõrgliigas aset leidnud juhtum, kus Sotši klubi ei nõustunud edasi lükkama mängu Rostoviga, kelle esindusmeeskond pandi koroonaviiruse tõttu karantiini. Rostov pidi mängule saatma oma noortetiimi, kes kaotas Sotšile 1 : 10.

Vastaste käitumisest olid nördinud ka Rostovi jalgpallurite abikaasad, kes "tervitasid" Sotšit keskmise sõrme näitamisega.

 
 
 
View this post on Instagram

Поздравляем победителей! @pfcsochi

A post shared by Ксения Песьякова (@ksenia_peso) on

Ent mõistagi ei jäänud naiste teguviis tagajärgedeta. Nii avaldas Rostovi väravavahi Sergei Pesjakovi abikaasa Ksenia - keda muuseas on asjatundjate poolt hinnatud Venemaa jalgpallurite abikaasadest kõige seksikamaks - et teda asuti sotsiaalmeedias otseselt ähvardama.

"Vaata, et sul Sotšis selle "f**k you-tervituse eest" sõrmi ära ei murta," andis keegi kodanik mõista, et kahe lapse emal oleks targem Musta mere äärsest linnast eemale hoida.

"Sa jalutad Sotšis Kirovski kandis sageli, kiisuke," vihjas teine, et Pesjakovat on seal märgatud. "Tõeline koer! Räpane hoor!"

Pesjakova kaalub ähvardustest ka politseile teada anda. Paljud tema sotsiaalmeedia jälgijad tunnustavad naist, et ta ähvardustest avalikult rääkis ning avaldasid talle selle eest toetust.