Laupäeval selgusid Eestimaa Rammunaine ja Rammumees 2020Foto: Märten Osijärv
Spordivaria
13. juuli 2020, 13:49

OOTAMATU! Martin Järveoja ja Baruto tulid köieveos Eesti meistriks

Laupäeval selgusid Elvas toimunud EVIKO Rammusarja II etapil Eestimaa Rammunaine ja Rammumees 2020. Ürituse raames peeti ka köieveo riiklikud meistrivõistlused, kus võidutses Martin Järveoja ja Barutoga mehitatud Vinni võistkond.

Rammusarja teise etapil selgusid Eestimaa rammunaine ja rammumees. Võistlustest võttis osa neli naist ja viis meest, sealjuures naised võistlesid viiel ja mehed kuuel alal.

Naiste aladeks olid rehvi kantimine, kohvrite kandmine, palgi tõukamine, raskustega jooks ja atlaskivide tõstmine üle meremehe raami. Mehed võtsid lisaks rehvi kantimisele, kohvrite kandmisele, nelja eriraskusega palgi surumisele ja atlaskivide tõstmise mõõtu veel raskuse eeshoidmises ning raskuse heitmises üle 4,5 meetri kõrgusest raamist.

Naiste konkurentsis võitis Maarika Silm ja meeste hulgas Ervin Toots. Pärast jõuraja individuaalvõistlusi selgitati välja Eesti meistrid köie- ja vägikaikaveos.

Kohal olid neli köieveo meeskonda ja kuus vägikaikavedajat. Vinni võistkonna ridades võtsid osa ka ralli maailmameister Martin Järveoja ja endine sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto, kes aitasid tiimi Eesti meistriks.

 
 
 
View this post on Instagram

Köieveo Eesti Meistrid 2020! 💪 😅😅Tänud sõber @barutokaito, elus jälle midagi uut proovitud!

A post shared by Martin Järveoja (@martinjarveoja) on