Pesapallistaadion.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
15. juuli 2020, 13:18

Pesapallurit kahtlustatakse kaheaastase tüdruku vägistamises ja mõrvas

Kaheksa aastat USA pesapalliliigas MLB mänginud Sergio Mitre peeti esmaspäeval narkootiliste ainete omamise tõttu võimude poolt kinni. Meest kahtlustatakse ka tüdruksõbra kaheaastase tütre vägistamises ja mõrvas, vahendab Daily Mail.

Mitre 19aastase tüdruksõbra Liliana Inesi sõnul viis ta tütre kohalikku haiglasse pärast seda, kui võsuke kodus oksendas. Arstid vaatasid ta üle, kuid lasid peagi kodusele ravile. Kuna oksendamine ei lakanud, siis viis ema kaheaastase lapse Punase Risti haiglasse, kus ta suri.

Peagi selgus, et surma põhjuseks oli neeruarteri purunemine, mille põhjustas seksuaalne väärkohtlemine, ja peamiseks kahtlusaluseks on 39aastane Sergio Mitre, kes on varemgi seadusega pahuksis olnud. Mullu ründas ta Mehhiko hotellis oma elukaaslast, kuid hiljem süüdistustest loobuti.

Mitre mängis Ameerika pesapalliliigas MLB kaheksa aastat ja kandis Chicago Cubsi, Florida Marlinsi, Milwaukee Brewersi ja New York Yankeesi vormi. Tema viimane tööandja oli Mehhiko tiim Saltillo Saraperos. "Arvestades käimaolevat juurdlust, siis jälgime Sergio Mitret puudutavaid asjaolusi. Kui võimud on teinud otsuse, siis avaldame meie organisatsiooni väärtustega kokku mineva avalduse," teatas mehe praegune koduklubi.