Virgil van Dijk on David Luizi haardes.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
16. juuli 2020, 08:55

Liverpool kaotas haruldaste eksimuste tõttu Arsenalile ja minetas punktirekordi võimaluse

Juba mõnda aega tagasi Inglismaa jalgpalli meistritiitli kindlustanud FC Liverpool on seejärel isuga punkte kaotanud, eile hilisõhtul alistuti 1 : 2 Londoni Arsenalile.

Sadio Mane viis Liverpooli küll 20. minutil juhtima, ent keskkaitsja Virgil van Dijki ja väravavaht Alissoni haruldased prohmakad võimaldasid Arsenalil poolajapausiks 2 : 1 ette minna. Esimese kingituse kasutas ära Alexandre Lacazette (32. min) ja teise Reiss Nelson (44. min).

Kui tiitli kindlustamise momendil oli Liverpool kaotanud terve liigahooaja peale vaid ühe mängu ja viigistanud kaks, siis järgnenud viiest mängust on kaotatud kaks ja viigistatud üks. Eile kadus viimane lootus ületada Manchester Cityle kuuluv punktirekord (100).

"Olen mõne asja pärast pettunud ja vihane, aga mäng oli hea," vahendab Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopi sõnu BBC. "Suhtumine oli hea, aga tegime pausi ja kaotasime seetõttu mängu. See on jalgpall. Mõned on üllatunud, et need kutid on inimesed, aga mina pole. Aeg-ajalt pole nad perfektsed."

Ülejäänud eilsed 36. vooru kohtumised:
Burnley – Wolverhampton 1 : 1
Manchester City – Bournemouth 2 : 1
Newcastle – Tottenham 1 : 3

Standings provided by SofaScore LiveScore