WRC
16. juuli 2020, 12:33

Adamo: Tänak ja Neuville teevad väga hästi koostööd

"Teate, mis on mulle muljet avaldanud," küsib Hyundai rallitiimi juht Andrea Adamo. "See, kuidas Thierry Neuville on suhtunud Oti liitumisse. Ta on olnud avatud ja koostööaldis."

Möödunud oktoobris, kui selgus, et Ott Tänak liitub Hyundai meeskonnaga, algasid jutud, et kaks staari ei mahu ühte tiimi. Reaalsus, kirjutab DirtFish, on siiani vastupidine. Hyundaist ei ilmne ühtki märki, mis viitaks kahe MM-tiitlit jahtiva mehe halvale läbisaamisele.

Adamo jätkab: "Sama suhtumine on ka Otil. Nad teevad testidel koostööd, et autot õiges suunas ajada. Areneme hästi. Inimesed muretsesid võistkonnasisese võistluse pärast, kui meil käib koostöö. Muidugi, ühes ralliga algab võistlus, aga muul ajal oleme ühtsed."

Tänaku kohta jagub itaallasel veel kiidusõnu. "Ta hüppas autosse ja teadis täpselt, mida tahab. Mis veel tähtsam, ta suutis arendustööd tähtsustada. Ta pole see kutt, kes naaseb testilt ja ütleb: "Okei, tagumise diferentsiaaliga on nii, vaadake nüüd juhitavust. Mootor peab liikuma selles suunas ja nüüd räägime amortidest." Ei, Otil on selge nägemus, mida ta tahab ja millele tuleb keskenduda.

Inimesed ütlesid mulle, et Oti liitumine on minu jaoks väljakutse. Ütlen neile "ei, Oti liitumine on võimalus"."