Foto: Kuvatõmmis
Esport
17. juuli 2020, 08:41

Dr Disrespect lõpetas pika vaikusepõua, et öelda ääretult vähe

Umbes kolm nädalat tagasi tabas voogedastusplatvormi Twitch.tv suurimat staari Dr Disrespecti ootamatu uudis. Nimelt sai mees veebilehelt igavese keelu, mille põhjus on tänini saladuseks jäänud. Ka Dr Disrespect sulges oma suu. Kuni praeguse hetkeni.

Tõsi, ühe korra on Guy Beahm, mees tegelaskuju taga, situatsiooni kommenteerinud enda Twitteri leheküljel. Mõned päevad peale keeldu kirjutas ta, et Twitch pole teda keelu põhjusest teavitanud.

Nüüd, mitu nädalat hiljem, on avaldatud kaks erinevat intervjuud. Üks The Washington Posti ajakirjanikuga, teine portaalis PC Gamer. Intervjuudes üritatakse uurida, mis tegelikult aset leidis, millega Beahm oma karistuse ära oli teeninud ning milline näeb välja mehe tulevik. Beahmi vastused on aga ümarad ning uut informatsiooni jagatakse vaid näpuotsaga.

Beahmi sõnul pole ta siiani enda keelu põhjust teada saanud. Praegu tegeleb mees tagasituleku planeerimisega, ent pole teada, millisel platvormil see aset leida võiks. Üks on kindel, Twitchi ta enam ei naase. Kaalukausile jäävad YouTube, Facebook Gaming või tema enda koduleht.

Mehe sõnul ei olnud tema viimase striimi ääretult veidrad lõpuminutid kuidagi ta karistusega seotud. Beahmi sõnul kommenteeris ta karakteriväliselt lihtsalt maailmas toimuvat (pandeemia, protestid jm). Ta lisas, et pole huvitatud erinevatest vandenõuteooriatest osa võtma ega neid kommenteerima.

Mõlema intervjuu puhul väldib Beahm mitmele küsimusele otsest vastust andmast, ühel juhul sekkub tema pressiesindaja. Koos intervjuudega jõudis Dr Disrespecti Twitteri kontole saladuslik video, mis viitab eesootavale tagasitulekule.