Viktoria Odintkova, nüüdseks vaid Lewis Hamiltoni sõber.Foto: Instagram/viki_odintcova
Kõmu
17. juuli 2020, 15:51

Hamiltonil oli Ronaldole korvi andnud vene kaunitariga rohkem õnne (1)

Venemaa telesaatejuht ja Instagrami modell Viktoria Odintkova, kellel sotsiaalmeedias miljoneid jälgijaid, avaldas kodumaa meediale, et mõne aasta eest oli tal romantiline suhe vormel 1 superstaari Lewis Hamiltoniga.

26aastane venelanna tõdes, et erinevad spordiässad üritavad temaga läbi sotsiaalmeedia pidevalt ühendust võtta, kuid üldiselt ta neist huvitatud ei ole. Kunagi oli ta andnud virtuaalse korvi koguni Cristiano Ronaldole endale, kui kustutas portugallase saadetud sõnumi lihtsalt ära.

Ent Hamiltoniga läks teisiti. Nad vahetasid sotsiaalmeedias sõnumeid ja kohtusid neli aastat tagasi Barcelonas, natuke aega pärast seda, kui Hamilton oli lahku läinud oma lauljannast elukaaslasest Nicole Scherzingerist.

"Meil on olnud erinevat tüüpi suhteid. Mingil ajal olid need romantilised, ta kurameeris minuga," rääkis Odintkova. "Kuid praeguseks oleme lihtsalt sõbrad. Mina elan Venemaal ja tema välismaal. Oleme sõbrad, kes saadavad üksteisele vahel sõnumeid ja õnnitlevad teineteist tähtpäevadel. Ta on sõbratsoonis."

 
 
 
View this post on Instagram

Sensual with love! My favourite shooting in MAVRIN magazine is available. Link in my bio (18 years of age or older only) 📸 for @mavrinmag

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on