Ilus mees on alati nõutud: Rurik Gislason MMil.Foto: JONATHAN NACKSTRAND
Jalgpall
17. juuli 2020, 22:08

MMil ootamatult seksisümboliks kerkinud Islandi hurmur: mult manguti isegi spermat!

Islandi jalgpallikoondis murdis end 2018. aasta MMil paljude inimeste südamesse ning väikeriigi vutimeeste kuulsus ulatus igasse maailma otsa. Kõige enam pälvis tähelepanu vahetusmees Rurik Gislason, kes on nüüd aga avaldanud, et see tähelepanu võis olla ka päris ebameeldiv.

Kui Gislason 1 : 1 viigimängus Argentiinaga platsile pääses, ei jäänud mees silma mitte niivõrd oma mänguoskuste, kuivõrd hoopis välise ilu poolest. Erinevad portaalid hindasid Gislasoni hoobilt "MMi kõige seksikamaks mängijaks" ning teda võrreldi lausa Hollywoodi esihurmuri Brad Pitti endaga. Mehe Instagrami kontole lisandus hoobilt veerand miljonit uut jälgijat!

"Vaatasin pärast mängu oma telefoni," pajatas praegu klubita Gislason kodumaa meediale. "Ja mida ma nägin: seal oli tohutult igasuguseid sõnumeid ja palveid, kaasa arvatud isegi selliseid palveid, et ehk oleks ma nõus oma spermat annetama!

Kui inimesed on Instagramis, suhtlevad nad väga avatult, sest nad on teisel pool telefoni.

Mul on olnud keeruline sellest rääkida, sest ma võin seda tehes näida tõelise s***peana. Kui sellest räägin, tunnen end nagu mingi pahapoiss. Aga see oli väga huvitav aeg minu elus, ei saa salata. Tõsi, kui hakkasin postitama fotosid, kus olen koos elukaaslasega, hakkas jälgijate number hoobilt kukkuma. Ei teagi, miks."

Pärast MMi läks Gislason kallimaga Miamisse puhkama ning sealgi saatsid teda fotograafide armeed. Mehe tähesära pole tuhmunud ka tänaseks päevaks ning ta saab pidevalt erinevatelt modelliagentuuridelt kutseid fotosessioonidele, eriti Venemaalt ja Argentiinast.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy birthday to my amazing better half @nathaliasoliani_ I’m lucky to have such a wonderful person by my side! ❤️

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on