Georgi Tunjov (püsti).Foto: PA Images / Scanpix
Jalgpall
19. juuli 2020, 22:31

Tunjov murdis taas algkoosseisu, kuid tiim teenis valusa kaotuse

Itaalia jalgpalli kõrgliigas kaotas Georgi Tunjovi tööandja SPAL võõrsil 1 : 2 Bresciale. 19aastane Eesti noortekoondislane kuulus SPALi algkoosseisu ja tegi kaasa 87 minutit.

Tunjov jooksis tänavu Itaalia kõrgliigas platsile seitsmendat korda. Seni oli ta saanud end näidata AS Roma (17 minutit), Juventuse (10 minutit), Parma (1 minut), Sampdoria (12 minutit), Genoa (58 minutit) ja Milano Interi (8 minutit) vastu. Karikavõistlustel õnnestus tal samuti korra põhikoosseisu murda, kui vastaseks oli kuulus AC Milan (90 minutit).

Täna usaldas SPALi peatreener Luigi Di Biagio narvalasele teist korda Serie A-s algkoosseisu ning kui varem on Tunjov peamiselt mänginud vasakul äärel, siis seekord oli ta paremal ja osales aktiivselt nii ründe- kui ka kaitsetegevuses. Lisaks usaldati Tunjovile lahti mängida suur osa SPALi standardolukordadest.

SPAL läks kohtumist juhtima 42. minutil, kui skoori tegi 28aastane endine Prantsusmaa noortekoondislane Bryan Dabo. Viigi tõi tabloole 26aastane tšehh Jaromir Zmrhal 69. minutil. Tunjovi asendas 87. minutil 26aastane itaallane Mattia Valoti. Lõppskoori vormistas Zmrhal kolmandal üleminutil.

Tabeliseis on SPALi jaoks niru: 34 vooruga on koos 19 punkti, mis annab viimase koha. Järgmiseks hooajaks langetakse tugevuselt teise liigasse.