Foto: Pixabay.com
Esport
20. juuli 2020, 13:23

Microsoft teeb uue Xboxi ootuses turul üpriski huvitavaid lükkeid

Mida lähemale aasta lõpp hiilib, seda rohkem ja rohkem mõtleme eesootava uue konsooligeneratsiooni peale. Ka mängumasinate tootjad ise annavad mõtlemisainet. Näiteks on Microsoft viimaste nädalate jooksul maha saanud nii mõnegi huvitava lükkega.

Esmalt hakkasid levima jutud, mille kohaselt lõpetas Microsoft mitme praegu turul oleva seadme tootmise: maailma võimsaim mängukonsool Xbox One X ning ilma plaadilugejata Xbox One S All-Digital Edition. Kompanii hiljem kinnitas seda, ent lubas, et Xbox One S esialgu ära ei kao.

Ettevalmistusi aasta lõpus ilmuva Xbox Series X-i (ning tõenäoliselt pisut odavama ja jõudluselt nõrgema versiooni) saabumiseks tehakse mujalgi. Vaikselt on kadunud võimalus mitmikmängude mängimiseks vajaliku Xbox Live Gold teenust 12 kuu jagu korraga otsmine. Teenust saab hetkel osta vaid 1 või 3 kuu kaupa.

On ülimalt tõenäoline, et uue mängumasina ilmumisega seotakse Xbox Live Gold veelgi enam kuutasupõhise mänguteenusega Xbox Game Pass. Millal Xbox Series X turule jõuda võiks, me veel ei tea.

Loodetavasti saame enda küsimustele vastused 23. juulil, mil toimub Microsofti otseülekanne. Selle raames lubatakse näidata kompanii enda mängustuudiote loomingut, sealhulgas ka „Halo: Infinite“ mängupilti.