Foto: Reuters/Scanpix
Esport
21. juuli 2020, 10:47

Pensionile läinud tuntud räppar sõlmis voogedastusplatvormiga Twitch.tv miljonilepingu

Räppmuusik Logic andis hiljuti teada, et peale uue plaadi ilmumist kavatseb mees ameti maha panna ning pensionipõlve nautima hakata. Suurimaks ajendiks soov olla hea isa. Küll ei jää aga räppar niisama loorberitele lebama.

Nimelt selgus, et Logic hakkab edaspidi enda fänne rõõmustama uuel alal, täpsemalt mängustriimidega, vahendab The Verge. Mehel oli juba varasemalt voogedastusplatvormil Twitch.tv konto, mida ta aeg-ajalt kasutas. Nüüd on aga Amazonile kuuluv platvorm räpparile mitmemiljonilise eksklusiivlepingu lauale visanud ning muusik sellele ka alla kirjutanud.

Logicu sõnul ta tegelikult muusikaga lõpparvet ei tee. Küll aga saab sellest nüüdsest vaid hobi, mille viljad meie kõrvadesse jõuda ei pruugigi.


Twitch.tv jaoks on tegemist tõenäoliselt targa tehinguga. Platvorm on hiljuti ilma jäänud nii mitmestki tuntumast nimest, ent seda valedel põhjustel. Paljud staarid sattusid nimelt seksuaalse ahistamisega seotud skandaalide keskmesse.

Samuti on jätkuvalt saladus, miks sai platvormilt alalise keelu selle vaieldamatult suurim staar Dir Disrespect. Tema hiljutised intervjuud ei suutnud rahuldavaid vastuseid anda, vaid pigem tekitasid küsimusi juurde.