Lindsey Vonn.Foto: Imago/Scanpix
Kõmu
21. juuli 2020, 11:25

VIDEO | Phelps, hoia alt! Spordikaunitar Vonn näitas suurepärast bikiini- ja ujumisvormi

Endine mäesuusatipp Lindsey Vonn ja tema hokimängijast elukaaslane P.K. Subban on koroonaajastul sunnitud treenima kodustes tingimustes. 35aastane Vonn on asetanud suusad nurka ja viskas kinda ujumiskuulsus Michael Phelplsile.

2019. aastal tippsprodist taandnud Vonn näitas Instagramis, et hoiab ennast vormis ka peale erru minekut. 35aastane näitsik viskas selga bikiinid ja andis jälgijatele teada, et kavatseb oma kutsikast Bear'ist kasvatada olümpiasportlase.

"Tagasi treenimas Beari olümpiaks," kirjutas Vonn Instagramis. "Ta teeb edusamme, Michael Phelps, hoia alt."

 
 
 
View this post on Instagram

Back to training Bear for the Olympics. He’s making progress, look out @m_phelps00 🏊‍♂️ #doggiepaddle

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Tõsi, lühikesel ujumisdistantsil suutis Vonn veel koerale ära teha, kuid võrreldes paari kuu tagusega on kutsikas teinud edusamme.

Lindsey Vonn ja tema hokimängijast elukaaslane P.K. Subban on viimased kuud veetnud oma Los Angelese kodus. Hokiliiga NHL teatas, et võistlusi jätkavad 24 parimat meeskonda. Kuna mehe koduklubi New Jersey Devils nende hulka ei kuulu, siis lõppes tema hooaeg enneaegselt.

Kolmel korral olümpiamängude ja kaheksal korral maailmameistrivõistluste poodiumile tõusnud Lindsey Vonn lõpetas karjääri möödunud aastal.