Richard AlandFoto: Erki Parnaku
Jalgpall
21. juuli 2020, 15:01

Flora lõpetas väravavahiga enneaegselt lepingu

Jalgpalliklubi FC Flora ja väravavaht Richard Aland lõpetasid esmaspäeval kahepoolsel kokkuleppel hooaja lõpuni kehtinud lepingu.

"Initsiatiiv lepingu lõpetamiseks tuli Richardilt," lausus klubi spordidirektor Norbert Hurt. "Mõistsime tema olukorda, arutasime läbi erinevad võimalused ja jõudsime üheskoos otsusele, et see on mõlemale osapoolele parim võimalus. Täname Richardit tema panuse eest klubi arengusse ja tulemustesse."

"Floras sain väärt kogemuse mängides ja treenides Eesti tippklubis. Tänan klubi ja kõiki meeskonnakaaslasi, kellega nende aastate jooksul koos töötasime," sõnas Aland.

"Eraldi soovin tänada väravavahtide treener Aiko Orglat minule pühendatud aja ja tähelepanu eest. Soovin jätkata mängimist tipptasemel ja loodan, et peagi avanevas üleminkuaknas on minu jaoks uus väljakutse olemas."

Richard Aland kaitses aastatel 2015 – 2017 ja 2019 – 2020 FC Flora esindusmeeskonna väravat Premium liigas 41-s mängus. 2015., 2017. ja 2019. aastatel tuli ta Eesti meistriks, lisaks leiab ta auhinnakapist kaks Evald Tipneri karikat.