Grupiseks, millest ei saanud asja: Vladimir Bõstrov (vasakult), Andrei Aršavin ja Lola Taylor.Foto: Kollaaž
Kõmu
22. juuli 2020, 09:39

Naispoole mõtlematu soov kustutas Venemaa jalgpalliässade grupiseksikihu (1)

Venemaa pornonäitlejanna Lola Taylor, kodanikunimega Ljubov Bušujeva, pajatas hiljuti kodumaa meediale, kuidas laskis oma rumaluse tõttu käest võimaluse hullata Venemaa jalgpalli lähimineviku superstaari Andrei Aršavini ja teise endise vutimehe Vladimir Bõstroviga.

Sündmustik arenes Musta mere äärses Gelenžiki kuurortis, mis on Venemaa rikaste ja ilusate seas populaarseks paigaks. Lola oli viibinud samas restoranis Aršavini ja Bõstroviga ning jalgpallurid ei jätnud juhust kasutamata ja kutsusid naise oma lauda. 

"Ma ei suutnud uskuda, et endine Venemaa koondise kapten kutsub mind oma lauda," meenutas Lola. "Kostitamine oli külluslik: kolm pudelit 12 aasta vanust veini, vesipiip ja nii edasi. Aršavin oli väga vaikne ja isegi tõrjuv, kuid lehvitas sageli oma rahapakkidega. Bõstrov rääkis aga kogu aeg, ta on lõbus tüüp."

Õhtu edenedes suundus seltskond hotelli ning Lola oli valmis mõlemale mehele armurõõme pakkuma – sest olnuks "rumal see võimalus kasutamata jätta, kui sellised jalgpallistaarid sinuga kurameerivad" – ent tema enda mõtlematuse tõttu läks asi lörri.

"Läksin nende tuppa, Aršavin ja Bõstrov vajusid oma vooditele, kuid enne kui me alustasime, küsisin neilt, kas võiksin nendega teha mälestuseks ühe selfi," kõneles Lola.

"Nad läksid lausa pööraseks ja ütlesid et "sa võid saada mida iganes, kui me oleme lõpetanud.". Sel hetkel üritas nende kolmas sõber Aleksander mult telefoni ära tõmmata. Selle peale tulin sealt tulema. Nemad olid solvunud. Imelik asi – nad tahtsid kolmekat, aga mitte selfit."

Järgmisel päeval kohtas naine jalgpallureid restoranis uuesti. Et neile vingerpussi mängida, läks ta nende juurde ja palus neilt taas selfit.

"Ei, me ei tee fotosid... Nii algas see kõik ka eile," keeldusid jalgpallurid.