Oliver Venno.Foto: Mari Luud
Võrkpall
22. juuli 2020, 20:54

Eesti koondis jäi Soomele sõpruskohtumistes alla

Eesti võrkpallikoondis pani täna Salos sõpruskohtumistes Soomega välja kaks koosseisu. Samaaegselt toimunud mõlemas mängus tuli vastu võtta kaotus.

Meeskondi juhendasid koondise abitreenerid Oliver Lüütsepp ja Loic Geiler.

Lüütsepa valitud koosseis jäi Soome teisele meeskonnale alla tulemusega 2 : 3 (25 : 22, 15 : 25, 25 : 22, 20 : 25, 10 : 15). Eesti tiimi kuulusid sidemängija Markkus Keel, nurgaründajad Kristo Kollo ja Rauno Tamme, tempomehed Andri Aganits ja Alex Saaremaa, diagonaalründajad Markus Uuskari ja Taavi Nõmmistu ning libero Silver Maar.sidemängija Robert Vibur, nurgaründajad Stefan Kaibald, Albert Hurt ja Andrus Raadik, tempomehed Henri Treial ja Mart Naaber, diagonaalründaja Oliver Venno ja libero Johan Vahter.

Treener Lüütsepp tõdes, et tiimi esitusega ta täelikult rahule jääda ei saanud.

"Õppisime, et tuleb tööd teha ja vaeva näha. Kindlasti oleksin tahtnud kompaktsemat mängu, natuke valgus laiali ära. On kõvasti, mille kallal tööd teha," lausus Lüütsepp intervjuus Eesti Võrkpalli Liidule.

Geileri valitud koosseis kaotas Soome esimesele koosseisule tulemusega 1 : 3 (22 : 25, 25 : 18, 21 : 25, 20 : 25). Eesti meeskonda kuulusid sidemängija Robert Vibur, nurgaründajad Stefan Kaibald, Albert Hurt ja Andrus Raadik, tempomehed Henri Treial ja Mart Naaber, diagonaalründaja Oliver Venno ja libero Johan Vahter.

Treener Geileri arvates esines meeskond kohati hästi, kuid mõne nüansi kallal tuleb veel vaeva näha.

"Õppisime, et võime kohati mängida väga hästi, kuid peame veel treenima, sest võime kaotada mitu punkti järjest, mis on probleemiks. Kuid meil on potentsiaali," lausus Geiler.

Eesti kohtub Soomega uuesti homme ja ülehomme, 26. ja 27. juulil sõidetakse külla aga Poolale.