Kylian MbappeFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
25. juuli 2020, 14:24

Kylian Mbappe sai vigastada, PSG kardab, et staari hooaeg võib läbi olla

Pariisi Saint-Germain võitis küll eile Prantsusmaa karika, ent kaotas oma ründaja Kylian Mbappe, kes avapoolajal vigastada sai.

21aastase prantslase niitis 26. minutil maha St Etienne'i kapten Loic Perrin, mille järel puhkes mängijate vahel tüli. Seejärel otsustati ohtliku vea teinud 34aastase keskkaitsja platsilt eemaldada. Perrinile jäigi see karjääri viimaseks mänguks.

Mbappe käis hiljem staadionil ringi karkudega ning see, kas ründaja käimasoleval hooajal veel platsile naaseb, on suure küsimärgi all. Ka PSG peatreener Thomas Tuchel ei osanud midagi loota.

"Ma ei tea, mida öelda. See on meie kolmas järjestikune kohtumine St Etienne'iga, mil nende mängija punase kaardi saab esimese 30 minuti jooksul. Kas nad on väsinud? Muidugi olen õnnelik, et võitsime, kuid peame nüüd jääma rahulikuks ja ootama uudiseid [Mbappe vigastuse kohta]," vahendas Tucheli sõnu Sky Sports.

Finaalkohtumise ainsa värava lõi Neymar 14. minutil. PSG on tänavu võitnud nii meistriliiga, mis koroonaviiruse pandeemia tõttu enneagselt lõpetati kui ka Prantsusmaa karika. Liigakarika finaalis kohtutakse 31. juulil Lyoniga, konkurentsis ollakse ka Meistrite Liigas, kus mängudega jätkatakse 8. augustil.

Mbappe on sel hooajal etendanud meeskonnas võtmerolli, olles kõikide sarjade peale löönud 33 kohtumisega 30 väravat.