Henri Drell Läti vastu viskel.Foto: Hannes Dreimanis
Korvpall
26. juuli 2020, 22:33

Henri Drell: lähen Itaaliasse ja ütlen, et panin Lätile ja Leedule ära, et mis te teete

Eesti meeste korvpallikoondis alistas täna Saku suurhallis Balti keti karika teises mängus 84 : 67 Läti ja võitis kogu turniiri. 

"Balti meister kõlab väga uhkelt," märkis meie parimana 16 punkti visanud Henri Drell. "Lähen Itaaliasse ja ütlen, et panin Lätile ja Leedule ära, et mis te teete."

"See polnud küll supertiim, kelle vastu mängisime, aga kõik on tasemel mehed. Saime hästi oma mänguplaaniga hakkama, järgisime seda ja võit tuli."

Mis plaan oli? "Kiire korvpall, kerged lahendused ja kõva kaitse."

Ta lisas: "Jah, meil oli parem meeskond ja meil on paremad mehed kui Lätil, aga Läti on ka kõva. Nagu Kerr ütles, ma ei taha, et te meilt seda ära võtate."

Jukka Toijala poolajajuttudest: "Ta rääkis, et [paneme] kaitses kõvasti, et kõik algab kaitsest. Ei tea, kui palju saime hästi tehtud, aga olime agressiivsed, ründasime korvi ja olime kaitses head."

Drell märkis, et temal polnud keeruline end pärast Leedu alistamist uuesti kokku võtta, sest oli enda reedeses mängus natuke pettunud. "Pärast seda karmi võitu oli jälle väga hea saali tulla ja ahi sooja panna."