PISARAD: Kuigi Bournemouth alistas viimases voorus Evertoni 3 : 1, ei piisanud sellest kõrgliigasse püsima jäämiseks. Bournemouthi väravavahi Aaron Ramsdale'i mängujärgsed emotsioonid lubavad arvata, et mõte ees ootavast esiliigast teda just ülemäära ei vaimusta.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
28. juuli 2020, 08:00

Pühapäeval jõudis lõpule Inglismaa jalgpalli meistriliiga hooaeg.

Ei taha esiliigasse! Premier League’iga hüvasti jätnud trio valas pisaraid, napilt pääsenud hakkasid jooma

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga ehk Premier League'i hooaeg jõudis pühapäeva õhtul viimaks lõpule. Koroonakriisi tõttu peaaegu aasta pikkuseks veninud hooaega ilmestas Liverpooli ülevõim, ent tabeli alumises otsas käis kuni viimase vooruni kibe andmine. Lõpuks jäi viimasena kõrgseltskonda püsima jäänud Aston Villat ning esiliigasse pudenenud Bournemouthi ja Watfordi lahutama vaid üks punkt. Selle punkti rahaline väärtus küünib aga miljonitesse eurodesse.

Pärast viimase vooru 1 : 1 viiki West Hamiga pidutsesid Aston Villa mängijad riietusruumis nii, nagu oleks meeskond kroonitud meistriks. Sky Sportsi stuudioekspert Roy Keane võis küll pillerkaari vaadata torssis näoga ning toriseda: „Aga nad ei võitnud ju midagi!“, kuid Villa pallurite tähistamine on parim võti, mõistmaks, kui oluline on Premier League mängijatele ja klubile.

Edasi lugemiseks: