Lou Williams.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
27. juuli 2020, 21:36

PAHANDUS: karantiinist eriloaga matustele lubatud NBA täht jäi vahele stripiklubi külastamisega

Los Angeles Clippersi korvpallur Lou Williams peab järgmised kümme päeva veetma karantiinis, sest otsustas salaja külastada striptiisiklubi.

Korvpalliliiga NBA valmistub hooaega jätkama ja koroonaviiruse vältimiseks on mängijad suletud Orlando Disney Worldi loodud "mulli", kuhu neile on loodud kõik mugavused, kuid kus on keelatud kõik kontaktid välismaailmaga.

Los Angeles Clippersi tagamängija Lou Williams palus eriluba mullist lahkumiseks, sest soovis külastada isa sõbra matuseid. Kuid räppar Jack Harlow Instagrami piltidelt selgus, et korvpallur otsutas väisata ka Atlantas asuvat striptiisiklubi ja nüüd peab ta järgmised 10 päeva veetma karantiinis.

Williamisil jääb sestap vahele 30. juuli mäng Los Angeles Lakersi ja 1. augusti kohtumine New Orleans Pelicansiga. Mängumehe sõnul ei käinud ta pidutsemas ega paljast ihu nautimas, vaid söömas.

"Küsige ükskõik milliselt mu meeskonnakaaslaselt, milline on minu lemmik restoran Atlantas. Keegi ei pannud seal pidu. Rahunege maha," kirjutas ta Twitterisse. Harlow üritas algselt valetada, et tegu on vanade piltidega, kuid kui korvpallur süüteo üles tunnistas, siis ta kustutas fotod.

Meeskonna peatreener Doc Rivers oli arusaadavalt kuri. "Ma ei oska kuigi palju tema reisist rääkida, sest ma ei olnud temaga kaasas. Aga võin öelda, et ta on nüüd tagasi. Nägime kõik seda fotot ja ilmselgelt meile nähtu ei meeldinud," vahendas USA portaal Espn mehe sõnu.

NBA hooaeg jätkub 22 meeskonna osavõtul 30. juulil, kohamängudega alustatakse alates augusti keskpaigast.