Mihkel Ainsalu võitlemas kunagise Kalju ründetähe Liliuga.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
28. juuli 2020, 17:29

Eesti koondise poolkaitsja treenib üksinda ja soovib Florast lahkuda

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt selgitas Soccernet.ee-le, et seitsmel korral Eesti koondist esindanud poolkaitsja Mihkel Ainsalu meeskonnaga ei treeni ja soovib klubist lahkuda.

Eelmisel aastal Flora meistritiitlis kandvat rolli mänginud Ainsalu on tänavu käinud Premium liigas platsil vaid kolmes kohtumises. 

Hurt avaldas Soccernet.ee-le, et Ainsalu puudumise põhjus pole vigastus, vaid soov klubist lahkuda, ja saatis kirjalikult klubipoolse kommentaari, millega oli nõus ka Ainsalu ise.

"Istusime Mihkliga maha ja leppisime kokku, et klubi annab talle vaba voli pidada läbirääkimisi välisklubidega uue töökoha leidmiseks ilma, et FC Flora seaks sellele üleminekule mistahes tingimusi. Samal ajal võimaldame Mihklil soovi korral treenida Flora U21 võistkonna juures ning kuniks mängija endale välismaal uut töökohta leinud ei ole, jätkame talle lepingujärgsete tasude maksmist. Juhul kui Mihklil ei teki võimalust välismaal lepingu sõlmimiseks, täidab FC Flora oma kohustused mängija ees lepingu lõpuni välja."

24aastane Mihkel Ainsalu on koondist esindanud seitsmel korral, sealjuures oli ta möödunud sügisel toiminud valikmängudes Hollandi ja Saksamaa vastu platsil 90. minutit. Operi jalgpaliakadeemiast ja Nõmme Kaljust jalgpallihariduse saanud Ainsalu siirdus Florasse 2014. aastal.