Barcelona poolkaistja Arthur teatas klubile, et ei kavatse puhkuselt enam naasta.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
28. juuli 2020, 18:14

Hispaania jalgpallihiiud maadlevad muredega: Reali ründajal on koroonaviirus, Barcelona poolkaitsja keeldub mängimast

Jalgpalli Meistrite liiga naaseb mängude juurde 7. augustil, kui platsile jooksevad Madridi Real ja Manchester City. Hispaania klubi peab läbi ajama ründaja Mariano Diazita, kellel diagnoositi koroonaviirus. Samal ajal teatas Barcelona poolkaitsja Arthur, et ta sellel hooajal rohkem Kataloonia suurklubi värve ei kanna.

Zinedine Zidane`i juhendatava Madridi Reali mängijatele tehti esmaspäeval koroonaviiruse testid ja Mariano proov osutus positiivseks. Klubi teatel peab ründaja jääma kaheks nädalaks isolatsiooni, mistap jääb ta suure tõenäosusega eemale 7. augustil toimuvast kohtumisest Manchester Cityga.

Väidetavalt oli Mariano avamängu City vastu 1 : 2 kaotanud Madridi Realis ainus nakatunu. Antud paari võitja läheb kokku Lyoni või Juventusega. Päev hiljem tulevad platsile Barcelona ja Napoli, kuid antud kohtumises ei saa Hispaania klubi arvestada poolkaitsja Arthuri osalusega.

20 korral Brasiilia koondist esindanud Arthur teatas, et ei soovi sellel hooajal rohkem Barcelona särki kanda. Mees läks klubi juhtkonnaga tülli mõned nädalad tagasi, kui Kataloonia hiid otsustas mehe vahetada Juventuse poolkaitsja Miralem Pjanici vastu. Diil pidi toimuma septembris, kuid Arthuril läksid seejärel klubiga suusad risti.

Väidetavalt pidas Arthur telefonikõne klubi peatreeneri Quique Setiéniga ja sai teada, et temaga ei arvestada kui põhimehega. 23aastane mängija teatas seejärel, et ta ei kavatse enam meeskonna juurde naasta. Eeldatavasti saab ta klubilt rahatrahvi, sest sellist otsust loetakse lepingu rikkumiseks.

Avamängu 1 : 1 viigistanud Napoli ja Barcelona paari parem läheb kokku Müncheni Bayerni või Chelsega.