Foto: Obsidian Entertainment / Xbox Game Studios
Esport
30. juuli 2020, 15:15

KURIOOSUM! Xbox Game Passi mängud on ääretult populaarsed... Steamis

Microsofti kuutasupõhine mänguteenus Xbox Game Pass on saadaval nii nende praeguse põlvkonna mängukonsoolil kui ka arvutil. Tegemist on suurepärase pakkumisega, kuna vaid 10€ eest kuus saab kasutaja ligipääsu sadadele mängudele, sealhulgas ka Microsofti suurimatele eksklusiividele.

Sestap ongi huvitav näha situatsiooni, kus mitmed Game Passi mängud on ääretult populaarsed hoopiski Steamis. Näiteks on platvormi enimmüüdud mängude edetabeli etteotsa kerkinud värskel ilmunud ellujäämisteos „Grounded“. Tõenäoliselt aitavad mängu edule kaasa asjaolud, et teos kuulub populaarsesse žanrisse ning selle taga seisab legendaarne stuudio Obsidian.


Samuti võib esikümnes kohata ka piraaditeemalist mitmikmängu „Sea of Thieves“ ning legendaarsete tulistamismängude kogumikku „Halo: The Master Chief Collection“.

Siit saame järeldada, et paljudele inimestele meeldib mängu eest kohe täishind välja käia (kõnealuste teoste hinnad jäävad 29,99€ ja 39,99€ vahele). Microsofti jaoks tõenäoliselt väga suurt vahet pole, kuna veeringud veerevad lõppkokkuvõttes ikkagi nende taskusse.

Edetabelis kohtame ka teise poole esindaja teoseid. Näiteks ilutsevad seal nii „Horizon: Zero Dawn“ kui ka „Death Stranding“. Mõlemad mängud on varem ilmunud PlayStation 4 peal.