Ott Tänaku stiilinäide Mehhiko rallil.Foto: Red Bull Content Pool
WRC
30. juuli 2020, 17:36

Tänak, Ogier ja teised ralliässad kihutavad Eesti teedel ka augustis

Nii Hyundai kui ka Toyota meeskonnad osalevad augustis toimuval Lõuna-Eesti rallil, mida võetakse kui soojendust enne MM-sarja kuuluvat Rally Estoniat. Seega näeb siinsetel teedel kihutamas teiste ässade seas valitsevat maailmameistrit Ott Tänakut ja Sebastien Ogier'd.

Lõuna-Eesti ralli toimub 21. ja 22. augustil, esimesel päeval läbitakse kolm kiiruskatset ja teisel kaheksa. Katsete kogupikkuseks on ligi 116 kilomeetrit.

Portaali DirtFish andmetel panevad mõlemad tiimid välja kaks pilooti. Hyundai eest teevad tõenäoliselt kaasa Tänak ja Thierry Neuville, Toyota eest Ogier ja Elfyn Evans.

"Praeguse seisuga arvan, et paneme Oti ja Thierry jaoks välja kaks autot, ent see pole veel kindel. Meile on tähtis, et saaksime enne hooaja jätkamist võistlustunde tagasi. Peame seda tegema. Võime küll testida, kuid ralli on teine asi," lausus Hyundai pealik Andrea Adamo.

Itaallasel on hea meel, et neil avaneb võimalus panna piloodid proovile Toyota ässade vastu. "See on tore, et Toyota ka seal on. See meeldib fännidele ning tuleb kasuks spordile - saame näha üle pika aja võidusõitu," lisas Adamo.

Rally Estonia toimub tänavu 4. - 6. septembrini.