Rauno Sappinen (rohelises) oli taas täpne.Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
31. juuli 2020, 21:36

Flora suurendas edu veelgi, Kalju libastus taas

Eesti jalgpalli meistriliiga 15. vooru kohtumises sai tiitlikaitsja FC Flora neljanda järjestikuse võidu, alistades Tallinna Kalevi tulemusega 3 : 0 ning kasvatas edu lähima jälitaja ees 11 punktile.

Kadrioru staadionil valitsevat Eesti meistrit võõrustanud Kalev jäi 35. minutil kaotusseisu, kui liiga parim väravakütt Rauno Sappinen penaltist oma hooaja 16. värava lõi. Mõned hetked hiljem duubeldas Flora eduseisu Henri Välja ning seitse minutit enne normaalaja lõppu jõudis sihile veel Märten Kuusk.

Teist mängu järjest kaotas punkte aga teisel kohal paiknev Nõmme Kalju, kes koduväljakul pidi Tartu Tammeka vastu 1 : 1 viigiga leppima. Võõrustajad pääsesid üheksandal minutil küll Vladislav Khomutovi tabamusest kohtumist juhtima, kuid Tristan Koskor suutis lõpu eel viigistada.

15 vooru järel on Floral koos juba 40 silma, Kalju jätkab 29 punktiga teisel kohal. Nii FCI Levadia, Viljandi Tulevik kui ka Paide linnameeskond on kogunud 24 silma. Neil on kõigil ka võrreldes kahe esimesega matš varuks.