Roger Federer.Foto: Kai Pfaffenbach/Scanpix
Tennis
4. august 2020, 11:24

VIDEO | Maailma neljas reket valmistas kahele fännile südamliku üllatuse

Meeste tennisemaailma neljas reket Roger Federer sai hakkama südamliku teoga, kui külastas kaht noort tennisefänni, kes koroonaviiruse piirangute ajal internetis kuulsust kogusid.

Noored Itaalia tüdrukud Vittoria Oliveri ja Carola Pessina otsustasid karantiinitingimustest võtta maksimumi ja mängisid omavahel tennist kahe erineva hoone katustel. Tüdrukute video kogus maailmas kõvasti kuulsust ja seda vaadati üle 10 miljoni korra.

Ootamatult kuulsaks saanud tüdrukud asusid andma järjekordset intervjuud, aimamata, et selle järel kohtuvad nad endise maailma esireketi Roger Federeriga. Intervjuus ütles 13-aastane Vittoria, et ta väga tahaks šveitslasega kohtuda, ning 11-aastane Carola sõnas, et kõikidest maailma tennisemängijatest tahaks ta just Federeri elegantsi.

Sel ajal, kui tüdrukud rääkisid, ilmuski ootamatult kardina tagant välja Federer, kes hiljem Vittoria ja Carolaga ka niinimetatud katusetennist mängis ja lõunal käis. Mõlemad noored tennisefännid olid maailma neljanda reketi külaskäigust mõistagi väga elevil ja demonsteerisid seda ka videodes.

Vaata videot siit.