Pealtvaatajad eelmise aasta Rally Estonial.Foto: Reigo Teervalt
WRC
4. august 2020, 18:22

Rally Estonia piletid lähevad nagu soojad saiad. „Meie abiliin hakkas kell 7.30 helisema ja minu meelest heliseb siiani.“

Rally Estonia piletid lähevad nagu soojad saiad. Kaheksa tundi pärast virtuaalse putka avamist oli võimalik soetada veel 16 passist nelja (RP8, RP13, RP15 ja RP16).  

"Oli oodata, et huvi on suur," märkis Rally Estonia pressiesindaja Margus Kiiver Õhtulehele. "Kahjuks oli ka tõrkeid, aga monitoorisime olukorda ja üritasime pidevalt mingeid probleeme lahendada. Enamuse saime ka jooksvalt tehtud.

Ma ei liialda, kui ütlen, et meie abiliin hakkas kell 7.30 helisema (piletimüük algas kell 10 – M. T.) ja minu meelest heliseb siiani, tulin korraks kontorist ära. Meilidele ja kõnedele vastamisega on täna tegelenud kuskil neli-viis inimest koguaeg jooksvalt. Lisaks oleme hallanud sotsiaalmeedia kanaleid, kuhu on ka küsimusi tulnud."

Rally Estonia Facebooki lehe hommikuse postituse kommentaariumist leiab tekkinud tehnilise probleemi tõttu nii mõnegi krõbeda sõnavõtu. Kui palju pahameelt jõudis otsemat teed pidi korraldajateni?

"Ei salga, et oli ebaviisakamaid inimesi ka," tunnistas Kiiver. "Tunnustan veelkord neid, kes selliste inimestega tegelesid. Nad on täna väga professionaalselt käitunud. Mindi rahulikult lahku ja üritati probleemidele lahendusi leida. Mõnes mõttes saan aru, et inimene ärritub, aga abiliinil frustratsiooni välja elamine pole minu hinnangul päris see koht."

Margus Kiiver. Foto: Tiit Tamme

Ta lisas: "Vabandan omaltpoolt veelkord kõigi kees, kes on pidanud ootama ja närviliselt arvutit põrnitsema. Kurb, et see on juhtunud, aga tõesti üritasime jooksvalt probleeme lahendada. Tahaks loota, et kõik, kes tahavad rallile tulla, said passi."

Kui palju pileteid täpselt alles on, ei osanud Kiiver öelda. Esiteks polnud ta kõne momendil kontoris, teiseks muutub olukord koguaeg. Viimase väite ilmestamiseks: vahetult enne Kiivrile helistamist olid saadaval ka rallipassid number 10 ja 12, kuid pärast kaheksaminutilise telefonikõne lõppu neid enam polnud.