Kalle Rovanperä kolmapäevasel testsõidul.Foto: Aldo Luud
WRC
5. august 2020, 18:54

FÄNN: ostsin rallipassi ära, loodetavasti koroona ei riku pidu

Teisipäeval algas rallipasside müük septembri algul peetavale Rally Estoniale, mis kuulub tänavu ka MM-sarja. Kolmapäeval Valgamaal peetud testsõitu jälgima tulnud motospordi huvilised jagunesid kaheks: ühed söandasid 65 eurot maksva pileti ära osta, teised mitte.

Kolmapäeval tegi Valgamaal Karula kandi kruusateedel oma Toyotaga testsõitu Kalle Rovanperä. Sõitu uudistama tulnud kohalikud mehed ütlesid Õhtulehele, et rallipassi nad ei osta, kuna pole täit kindlust, kas viiruse võimaliku teise laine tõttu publikut võistlustele üldse lubatakse või kui palju pealtvaatajaid raja äärde saab.

Karula külas asunud rallipargis rehvivahetust jälginud Karel ostis rallipassi aga juba esimesel müügipäeval. „Ralli kodulehekülg jooksis minu piletiostu ajal korra isegi kokku. Ju siis loodetakse, et publik raja äärde ikka pääseb,“ räägib ta.

Testsõitu vaatama tulnud Valgamaa mehed Jaan ja Kalev tõdesid, et nemad rallipassi ostma ei kiirusta: Enne tuleb jälgida valitsuse viimaseid soovitusi Covid-19 suhtes.