Tommy CashFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
5. august 2020, 21:59

VINGE! Tommy Cash on maailmakuulsa brändi uus reklaamnägu

Tommy Cash on artist, kes ei jäta kedagi külmaks. Seekord on maailmakuulus bränd Adidas otsustanud käed lüüa Tommy Cashiga, võttes teda enda reklaamnäoks. „100% üks helgemaid nähtusi muusikamaailmas. Provokatiivne, irooniline Tommy on alati sammu võrra ees sellest, mida temalt oodatakse. Seetõttu on ta tõeline superstaar ja SUPERSTAR2020 meeskonna kangelane,” iseloomustatakse räpparit brändi Instagrami kontol.
 
 
 
View this post on Instagram

@tommycashworld - 100% одно из самых ярких явлений музыкального мира. Провокационный, ироничный, Томми всегда на шаг впереди того, что от него ожидают. Именно поэтому он настоящий суперстар и герой команды SUPERSTAR2020. Томми рассказал, кем он вдохновляется: «Я не могу выбрать одного человека, которого назвал бы героем. Сейчас моя команда, как отличная колода карт YU-GI-OH. Голубоглазый белый дракон, темный маг, ExodiaThe Forbiddenone–они все со мной. Настоящая суперзвезда –это он, ты и я. Мы все можем делать большие вещи, потому что в конце концов - нет ничего невозможного!» #adidasSuperstar

A post shared by adidas Russia (@adidasrussia) on

Adidase bränd on loonud jalavarjud, mida on välja antud erinevate linnade sümboolikaga – näiteks New York, Berliin, London, Tokyo. Tommy Cashi jalanõukappi kuulusid Pariisi omad. „Kui ma saaksin ajas tagasi minna ja öelda sellele väikesele poisile, et ta teeb ühel päeval Adidasega hämmastavaid asju... ma ei usuks seda. Ma tahaksin tänada Adidas Russiat, et nad aitasid selle väikse poisi unistused teoks teha, kelle esimesed valged Stan Smithid varastati Egiptuses ära. See väike poiss on olnud siin juba dressi-aegadest ning on siin igavesti ka pärast Jeremy Scott-i ja Ye-d..,” kirjutab Tommy enda Instagramis.