Sergio Perez.Foto: David Davies/Scanpix
Auto-Moto uudised
6. august 2020, 21:50

Koroonapositiivne vormel 1 sõitja on valmis naasma

F1 sarjas Racing Pointi meeskonna eest kihutav Sergio Perez on valmis naasma juba sel nädalavahetusel - vähemalt loodab nii tema tiim.

Sergio Perez andis positiivse koroonaproovi möödunud nädalavahetuse eel, mil sõideti Briti GP. Mehhiklane, kes oli kodumaal külastanud oma õnnetuses vigastada saanud ema, pandi seepeale karantiini ja tema koha võttis üle Nico Hülkenberg.

Ka sel nädalavahetusel kihutavad F1 masinad Suurbritannias ja Racing Pointi meeskond loodab, et Perez saab rohelise tule, et taas rajale naasta. Meeskond andis oma avalduses teada, et Inglismaal tervisega seotud regulatsioone kontrolliv organisatsioon Public Health England (PHE) on kinnitanud, et mehhiklase karantiin on lõppenud. PHE heakskiit on tarvis just selleks, et järgmine võidusõit toimub Inglismaa pinnal.

Portaal motorsport.com vahendas tiimi teadaandest sedagi, et naasmiseks peab Perez andma negatiivse proovi ning selle järel võib ta tiimi juurde naasta. Testimine oli kavandatud tänasele päevale ja homse jooksul lubas Racing Point teada anda, kes sel nädalavahetusel Lance Strolli kõrval teise masina rooli saab keerama hakata.