Anett Kontaveit.Foto: HANNAH MCKAY/Scanpix
Tennis
6. august 2020, 22:14

Võidukas Kontaveit: olen rahul oma mänguga tasavägistel hetkedel

Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA 22.) sõnas Palermos võidetud teise ringi kohtumise järel, et on rahul oma mänguga tasavägistel hetkedel.

Eestlanna alistas Palermo turniiri teises ringis 3:6, 6:2, 6:2 sakslanna Laura Siegemundi. „Olen üsna rahul sellega, kuidas mängisin tasavägistel hetkedel ja tasavägistes geimides ning suutsin need hetked enda kasuks pöörata,“ vahendas Kontaveidi sõnu WTA koduleht. „Arvan, et sain sellise pingega, millega ma enda arvates pole harjunud, päris hästi hakkama.“

Kontaveit jagas lisaks oma mängu kommenteerimisele kiidusõnu ka vastasele ehk maailma 65. reketile. „Laura on väga raske vastane, nii et tundsin, et pean teises teises kõvasti oma mängu parandama ja olema agressiivsem. Proovin alati initsiatiivi võtta kohe, kui selleks võimalust näen,“ andis Kontaveit mõista, et esimese seti järel suutis ta teises ja kolmandas setis mängu enda kasuks pöörata just agressiivsema mänguga.

Homses veerandfinaalis on Kontaveidi vastaseks Elisabetta Cocciaretto, kes teenis turniirile vabapääsme. Eestlanna ei tahtnud konkurenti alahinnata: „Kindlasti saab olema väga raske mäng. Nägin tema eilset kohtumist Donnaga (Horvaatia esindaja Donna Vekiciga- toim). Ta mängis väga hästi, oli väga enesekindel ja agressiivne ning tõesti tubli. Donna on samuti väga hea mängija, seega kindlasti oli see väärt võit,“ rääkis Kontaveit oma homsest vastasest.

Eestlanna lisas, kuna ta on seni Cocciarettot mängimas ainult näinud, aga pole ise tema vastu väljakule astunud, ei oska ta midagi ennustada. „Eks näis, mis saama hakkab, mina igatahes olen väljakutseks valmis,“ ütles Kontaveit.