Lewis Hamilton.Foto: HANDOUT/Scanpix
Auto-Moto uudised
9. august 2020, 09:20

Hamilton on tänase sõidu eel mures (2)

Vormel 1 sarja sõitja Lewis Hamilton muretses, et ilmselt tekib tal täna sõidetaval Silverstone'i GP-l taas probleeme rehvidega.

Rehvimured vaevasid Mercedese roolis istuvat Hamiltoni ka eelmisel nädalavahetusel, kui sõideti samuti Silverstone'is. Kuigi britt suutis sõidu võita, pidi ta viimase ringi sõitma ühe purunenud rehviga. Mure tabas ka Hamiltoni tiimikaaslast Valtteri Bottast, kelle rehv läks katki kolm ringi enne lõppu ning soomlane langes teiselt kohalt 11ndaks.

Täna sõidetava GP eel on Hamilton mures, et rehvimured asuvad taas tiimi ja teda kimbutama. „Ma ei ole veel sõidu võimalikku käiku läbi mõelnud, aga kujutan ette, et mingisugune rehvijama võib tekkida,“ sõnas britt. „Ma ei taha oma rehve liiga palju survestada, sest on tõenäoline, et siis nad lõhkevad.“

Tänasele etapile stardib Hamilton teiselt kohalt, tema ees saab esimeselt positsioonilt startida Bottas. Mercedeste selja taga on Racing Pointi kolmas sõitja Nico Hülkenberg, järgnevad Max Verstappen (Red Bull), Daniel Ricciardo (Renault) ning Lance Stroll (Racong Point).