Gennaro Gattuso.Foto: LM/Fabrizio Carabelli / IPA/Scanpix
Jalgpall
9. august 2020, 11:19

Endise tiimikaaslase ähvardav ennustus Juventuse uuele peatreenerile: nüüd on kõik pekkis

Endine Itaalia jalgpallikoondislane Gennaro Gattuso sõnas, et tema endisel tiimikaaslasel Andrea Pirlol ei saa Juventuse peatreenerina olema kerge elu.

Sel nädalal Meistrite liigas konkurentsist langenud Juventus vallandas oma senise peatreeneri Maurizio Sarri ning palkas tema asemel omal ajal mängijana neljal korral Juventusega Itaalia meistriks tulnud Andrea Pirlo. 41-aastasel itaallasel on küll ette näidata hea karjäär mängijana, kuid treeneritööd pole mees teinud ja alles eelmisel nädalal määrati ta esimest korda sellesse ametisse, kui temast sai Juventuse U23 tiimi treener.

Gennaro Gattuso, kes mängis Pirloga koos AC Milani ja Itaalia koondise eest ning on hetkel Napoli peatreener, andis oma endisele tiimikaaslasele hoiatuse, et ta ujub sügavas vees. „Nojah, nüüd on tal kõik pekkis... See lihtsalt on selline töö,“ sõnas Gattuso. „Tal veab, et ta saab (treeneritööd) alustada Juventuses, aga selles ametis ei piisa ainult sellest, et sul on olnud vägev karjäär mängijana. Sa pead õppima, palju töötama ja ega magada sa eriti ei saa.“