Lionel Messi.Foto: ALBERT GEA/Scanpix
Jalgpall
12. august 2020, 17:25

Barcelona mängija andis positiivse koroonaproovi, Messi jättis treeningu vahele – kas argentiinlane on tõbine?

Barcelona jalgpalliklubi andis Meistrite liiga veerandfinaali eel teada, et üks nende mängija on andnud positiivse koroonaviiruse proovi. Paar päeva tagasi jättis vigastusele viidates treeningu vahele Lionel Messi, nii et konspiratsioonihimulised jalgpallifännid saavad mõtiskleda: kas argentiinlane on koroonasse nakatunud?

Meistrite liiga veerandfinaaliks valmistuv Barcelona teatas oma kodulehel, et koroonaviiruse vastu testiti eile üheksat mängijat, kellest ühe proov oli positiivne. Klubi lisas, et mängijal ei ole viiruse sümptomeid ja ta on pandud oma koju karantiini. Barcelona andis teada ka seda, et kõik kõnealuse mängijaga kokku puutunud isikud saadetakse testi tegema. „Positiivse proovi andnud mängija ei ole olnud kontaktis esindustiimi mängijatega, kes sõidavad Lissaboni, et pidada seal neljapäeval Meistrite liiga veerandfinaalkohtumine,“ seisis klubi teadaandes.

Koroonaviiruse testi teinud mängijateks olid Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wague, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda ja Oriol Busquets.

Kuigi selles nimekirjas pole ründatalenti Lionel Messit, jättis argentiinlane kaks päeva tagasi treeningu vahele. Argentiinlane sõnas, et teda vaevab vigastus, mille ta sai eelmisel nädalal Meistrite liiga kaheksandikfinaalis. Kas Messi vigastus on ikka vigastus või on tedagi tabanud koroonaviirus? See selgub juba homme, kui Barcelona kohtub veerandfinaalis Müncheni Bayerniga.