Eesti jalgpallifännidFoto: Robin Roots
Jalgpall
13. august 2020, 12:02

Eesti vutikoondise fänne koondav Jalgpallihaigla andis üle Jalgpalligeeniuse tiitli

Eesti vutikoondise fänne koondav ühendus Jalgpallihaigla valis 2019. aasta Jalgpalligeeniuse tiitli vääriliseks kohalike klubide kogukonnajuhtide projekti.

Traditsioonilisel annab Jalgpallihaigla jalgpalligeeniuse tiitli üle hooaja esimesel koondise kodumängul ja tänavu osutus selleks Eesti ning Läti naiskondade kohtumine. 

"See, et see esimene mäng vist ka selle aasta viimaseks jääb, on omaette märkimisväärne saavutus, aga ära märkimist väärib ka fakt, et esmakordselt tehti auhinna kätteandmist naiste koondise mängul," kirjutas Jalgpallihaigla juhatuse esimees Aivo Averin Jalgpallihaigla Facebooki lehel.

"2019. aasta Jalgpalligeenius on EJL kogukonnajuhtide programm. Programm, mis on ilmselt parim asi, mis on juhtunud Eesti jalgpallis viimase 10 aasta jooksul," jätkas ta.

"Ühe aasta jooksul suudeti kasvatada Meistriliiga publikunumbreid ja ka seltsielu klubide ümber läks keema, seda eeskätt just tänu tublidele inimestele, kellele kogukonnajuhi ametikoht ei ole mitte rahanumber, mis igal kuul kindlal päeval laekub kontole, vaid igapäevane töö, mis toob sära palgele nii töötajale kui neile, kelle pärast tööd tehakse. Jalgpalliliidu kogukonnajuhtide programm on lennanud kõrge ja uhke kaarega. Loodame vaid, et seda lendu jätkuks."