Timo Werner juuli lõpus jälgimas kohtumist Londoni Chelsea ja Wolvehramptoni vahelFoto: Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
14. august 2020, 11:39

Meistrite liiga üllatustulemuse suurim kaotaja viibis mängu ajal 2000 km kaugusel

Jalgpalli Meistrite liigas sepistas eile väikse üllatuse sakslaste Leipzig, kes lõi konkurentsist Euroopas kogenud Madridi Atletico. Atleticole andis loosimine suurepärase tabelipoole, mistõttu on kaotus kindlasti valus, ent vähemalt sama raske on kindlasti mehel, kes viibis eile õhtul samal ajal Londonis.

2019. aasta oli Leipzigi ja nende esiründaja Timo Werneri jaoks suurepärane. Leipzig andis Bundesligas kõva lahingut Müncheni Bayernile ning Werner võitles Robert Lewandowskiga suurima väravaküti tiitlile. Lisaks pääses Leipzig Meistrite liigas alagrupiturniirilt edasi. Rohkemat oleks nende kaliibriga klubilt raske tahta.

Head tulemused meelitavad mõistagi kosilasi ning rahakad Inglismaa Premier League’i klubid alustasid Wernerile nõiajahti. Võistluse võitis Londoni Chelsea, kelle ridades Werner järgmisest hooajast mängima hakkab. Ometi jäi sakslase üleminekust Lepzigile mõru maitse suhu. Kuna 1. juulist on Werner ametlikult Chelsea mängija, teatas ta, et ei saa Meistrite liigas Leipzigit enam aidata, sest see poleks uue klubi suhtes aus.

Edasi lugemiseks: